Havidíjas keresőoptimalizálás, tervezhető árakon

Havidíjas keresőoptimalizálás weboldalának

Kerülj előre!

Állandó figyelmet szeretnél oldalad számára, olyan szakembert, aki folyamatosan figyeli a keresőmotorok változásait, az oldalad teljesítményét, és finomangolja a keresőoptimalizálási stratégiát?

A havidíjas keresőoptimalizálás lehetővé teszi, hogy oldalad optimalizálása rendszeresen ellenőrizve és frissítve legyen, így biztosítva, hogy a lehető legjobban teljesítsen keresőmotorokban.

Segítségünkkel hatékonyabban vonzod be az organikus forgalmat,  valódi érdeklődőket és potenciális ügyfeleket szerzel az oldaladra. Ráadásul az előfizetéses modell segítségével átláthatóbbá és előre tervezhetőbbé válnak a költségek, és könnyebb költségvetést kialakítani a hosszú távú tervekhez.

 
 
SEO árak, csomagajánlatok

Személyreszabott

Személyreszabott ajánlat, éppen a weboldaladra tervezve, mely fenntartható eredményeket hoz, hogy csak azért fizess, amire valóban szükséged van.

Átlátható

Könnyen tervezhető havidíjas konstrukció, melyben követhető az elvégzett munka, és az eredmények is. Folyamatosan kapcsolatban maradunk, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseid.

Költséghatékony és rugalmas

A havidíjas konstrukció sokszor kifizetődőbb. Menet közben is követjük az eseményeket, a változásokra reagálunk, ha kell módosítjuk a stratégiát, hogy valódi eredményeket kapj.

SEO árak

Havidíjas keresőoptimalizálás csomagajánlatok

A SEO audit során nagyító alá vesszünk a részleteket.

Megvizsgáljuk a tartalmat, hogy érdekes és releváns-e az olvasók számára. Ránézünk a kulcsszavakra, a versenytársakra és a linkekre is,  hogy a többi oldal mennyire hivatkozik ránk. Meggyőződünk arról is, hogy a honlapunk jól működik-e mobiltelefonokon, és hogy a felhasználói élmény megfelelő-e.

A technikai SEO-t is röviden átvizsgáljuk, ami azt jelenti, hogy ellenőrizzük, hogy a keresőmotorok könnyen értelmezhetik- e a honlapunkat.

Ez az egész vizsgálat segít nekünk látni, hol van szükség javításra a honlapunkon, és hogy kitaláljuk, mit kellene tennünk a jövőben, hogy az oldal jobban teljesítsen a keresőmotorokban.

A keresőoptimalizált tartalomfejlesztés lényege, hogy olyan tartalmakat hozunk létre, amelyeket a keresőmotorok, mint például a Google, könnyen megtalálnak, és amelyeket előkelő helyre sorolnak a keresési eredmények között. Egyik fontos eleme ennek a folyamatnak a kulcsszavak használata: ezek olyan szavak vagy kifejezések, amelyeket az emberek gyakran beírnak a keresőbe. Az ilyen kulcsszavakra optimalizált tartalommal segítünk a keresőmotoroknak abban, hogy megtalálják és megértsék a tartalmunkat, ami nagyban javíthatja a honlapunk láthatóságát. Természetesen a tartalomnak nem csak jól megírtnak, de az emberek számára is értékesnek és relevánsnak kell lennie.

*az ár nem tartalmazza az ÁFA-t

A kulcsszókutatás során azonosítjuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre a felhasználók a leginkább keresnek a keresőmotorokban, majd ezeket a kulcsszavakat felhasználjuk az oldal tartalmának és struktúrájának optimalizálásához. 

A SEO versenytárs elemzés során azonosítjuk a versenytársak kulcsszavait, linkprofilját, tartalmi stratégiáját és egyéb SEO tényezőit, és ezeket a megfigyeléseket felhasználjuk az adott weboldal vagy tartalom optimalizálásához. 

Weboldal elemzés

Az elemzés során részletesen vizsgáljuk az oldal technikai hátterét, az oldal kulcsszavait hogy azok relevánsak-e a célközönség számára és megfelelően vannak-e optimalizálva a keresőmotorok számára. Ellenőrizzük az oldal tartalmi elemeit és hogy releváns-e a célközönség számára. Vizsgáljuk  az oldalra mutató külső linkeket, és hogy azok mennyire hasznosak és relevánsnak az oldal témájához. Ami fontos, hogy rámutatunk az esetleges hibákra.

Az hibák feltárást követően részletes javítási javaslatot adunk.

Kulcsszavakra és kulcsszó-kifejezésekre összpontosított tartalomfejlesztés. Keresőoptimalizálz tartalom írás a SEO címkék megadásával. Célja, hogy releváns, értékes és minőségi tartalmat kínáljon a látogatóknak, miközben optimalizálja a keresőmotorok rangsorolását a keresett kulcsszavakra.

Csak releváns, minőségi tartalommal rendelkező, látogatottsággal rendelkező oldalról szerzünk linket, mely hosszú távon segíti az eredményeket.

*az ár nem tartalmazza az ÁFA-t

Lásd: SEO FIX1 csomag

A megfelelően optimalizált tartalom segíti az oldal rangsorolását a keresőmotorok találati listáin, és magasabb organikus forgalmat hozhat a weboldalra.  

Kizárólag  minőségi tartalommal rendelkező, az oldal tartalmához releváns, valódi forgalommal rendelkező  oldalakról építünk linkeket.

*az ár nem tartalmazza az ÁFA-t

Az első lépés az, hogy megismerjük igényeidet és céljaidat. Ez magában foglalja a vállalkozás profiljának, a célközönségének és az online jelenlétének megértését.

 

Kulcsszókutatást végzünk, megkeressük azokat a kulcsszavakat amelyekkel weboldalad jobban rangsorolódhat a keresőmotorokban. Ez magában foglalja az olyan kulcsszavak keresését, amelyek relevánsak az adott tevékenységi körrel, és amelyek magasabb keresési volumennel rendelkeznek vagy amelyek konvertálóbb eredményeket hoznak.

A technikai audit során meghatározzuk azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a weboldalad SEO-ját. Ez magában foglalja például a weboldal sebességét  az URL struktúrát, a robots.txt fájlt, a SEO címkéket és az oldal felépítését, elmeit. Emellett a tartalom minőségét, az oldalbetöltési sebességet és az általános felhasználói élményt is ellenőrzzük.

Az audit során azonosított hibák és javaslatok segítségével lehet optimalizálni a weboldal keresőbarát jellegét, és javítani a keresőmotorokban való helyezését.

Az oldalad tartalma az egyik legfontosabb tényező. Ezért tanácsokat adunk a tartalomfejlesztésre annak érdekében, hogy az megfeleljen a keresőmotorok szempontjainak, és a célközönség igényeinek is. A tartalom lehet kategória vagy szolgáltatás oldal, blogbejegyzés, termékleírások, vélemények vagy bármilyen más formában is megjelenhet.

Weblapodra szabott linképítési stratégiát készítünk, hogy olyan linkeket szerezz mely növeli a weboldalad hitelességét és rangsorolását a keresőmotorokban. Ez magában foglalhatja a partnerekkel való együttműködést, a bloggerekkel való kapcsolattartást. Csak olyan linkeket építünk, melyek biztonságosak, és növelik honlapot bizalmát.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a weboldalad teljesítményét, és havonta küldünk egy összefoglalót az eredményekről.

Kedvező Seo árak és optimalizálás

Esettanulmányok

Segíthetünk?

Kérj ingyenes online konzultációt és beszéljünk az oldaladról! 

Ha úgy érzed, hogy elveszettél az online térben, vagy nem találod a megfelelő utat az ügyfelekhez, akkor segítünk felfedezni weboldalad igazi potenciálját!

Keress bátran, válassz csomagjaink közül, vagy kérj egyéni konstrukciót és dolgozzunk együtt!

Scroll to top